VARLIK YÖNETİMİ POLİTİKASI

AMAÇ TEMAS Derneği Varlık Yönetimi misyonu, çalışanlar, danışanlar, danışmanlar, çevre ve (fiziki) varlıklar için güvenliği garanti altına almak; varlıkların aşamalarında iyileştirme sağlayarak dernek performanslarını optimize ederken toplam maaliyetleri düşürmektir.  Ayrıca proaktif bir yaklaşım gözetilerek risk ve dernek yararına olan fırsatları öngörmeyi, yönetmeyi ve takip etmeyi amaçlar.

Tüm kritik varlıklarını ve risklerini etkin bir şekilde yöneterek paydaşlarının sağlığı ve güvenliğinden ödün vermeden, optimum kaynak kullanımı ile müşteri odaklı, yasalara uyumlu, çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve kesintisiz hizmet sağlar.

İLKELERİMİZ

Varlık yönetimi planlamasında tüm ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini dikkate almak,

· Tüm kritik varlıkları risk odaklı bakış açısı ile etkin bir şekilde yöneterek, hizmet kalitesi ve iş sürekliliğini sağlamak.

· Varlık Yaşam Döngüsü ile sistemi güvenilir ve verimli bir şekilde çalıştırmak.

· Anne ve bebeğin sağlığından, memnuniyetinden ödün vermeden, verimli kaynak kullanımı ile yenilikçi, güvenilir, yasalara uyumlu, insana ve çevreye duyarlı kesintisiz hizmet sağlamak.

· Varlık yönetim sistemimizi sürekli iyileştirerek ve önleyici davranış yaklaşımımızla sürdürülebilirliği sağlamak.

Uzun dönemli varlık yönetimi sistemi yaklaşımı ile diğer derneklerimizle sürdürebilirliği sağlamayı hedeflemekteyiz.

KAPSAM Varlık Yönetimi Politikamız TEMAS Derneğine bağlı tüm derneklerimizi kapsamaktadır.